Veelgestelde vragen

Om u beter van dienst te kunnen zijn en te informeren hebben wij de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Deze vragen en antwoorden vind u hieronder gegroepeerd per onderwerp.

Algemeen

Hoe kan ik klant worden bij Game World?

Klant worden kan eenvoudig door uw aanvraag online in te dienen op de website. Naast het invullen van het formulier vragen wij u ook een recente kopie van uw KVK uittreksel te uploaden. Deze hebben wij nodig om uw aanvraag af te kunnen ronden. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zal deze binnen 2 werkdagen worden verwerkt in ons systeem en krijgt u van ons bericht met uw account gegevens.

Welke labels en merken heeft Game World in het assortiment?

Wij voeren alle bekende gaming labels en merken voor alle consoles. Wij willen u immers graag een volledig gaming assortiment aanbieden. Mist u een label of merk in ons assortiment? Laat het ons gerust weten.

Bestellen

Hoe kan er besteld worden?

U kunt bij ons bestellen via de website, e-mail, telefonisch of per EDI (zie services)

Tot hoe laat kan er besteld worden als we de bestelling de volgende dag in huis willen hebben?

Indien wij uw order voor 15:30uur ontvangen versturen wij deze dezelfde dag nog om de volgende werkdag bij u af te leveren. (Mits voorradig & franco zending)

Wat is het minimum orderbedrag?

Wij werken niet met een minimum orderbedrag. Wel is het zo dat wij uw orders pas versturen zodra de goederen die verzonden kunnen worden een bedrag hebben van minimaal € 300,-. Vanaf dat moment is uw zending franco en zullen wij deze versturen. Indien de producten die voor u op voorraad liggen nog niet franco zijn zullen we deze niet automatisch versturen. Mocht u deze goederen echter wel snel willen ontvangen kunnen wij deze op uw aangeven versturen. Er komen dan wel € 7,50 verzendkosten bij.

Services

Hoevaak worden de datafeeds geupdate?

De datafeeds worden momenteel om de 3 uur geupdate en bijgewerkt op de servers.

Welke bestandsformaten hebben de datafeeds?

De datafeed uit het 'Basis Pakket' bieden wij aan als .csv bestand. Het 'Interactieve Pakket' word eveneens als .csv aangeboden.