Vacatures

Om onze ambities verder te realiseren hebben wij jou nodig!

Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze en dynamische onderneming. Wij zijn altijd op zoek naar toppers voor onze afdelingen: magazijn, financiële administratie, E-commerce, Sales en Inkoop.

Of je nu starter, doorgewinterde professional, student of stagiair bent; we dagen je uit om te solliciteren. Binnen Game World  zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Er zijn voldoende mogelijkheden voor doorgroei en daarnaast bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding. 

Kun je jezelf hierin vinden en heb je interesse om ons team te komen versterken? Bekijk dan hieronder de actuele vacatures. 

Inkoper/Buyer

40 uren per week

We zoeken een inkoper om ons inkoopteam te komen versterken.

Ben jij onze nieuwe Inkoper/Buyer?

Sales Support Medewerker

40 uren per week

We zoeken een Sales Support Medewerker om ons salesteam te komen versterken.

Ben jij onze nieuwe Sales Support Medewerker?

Management Trainee Inkoop/Sales

40 uren per week

Beschik jij over de potentie en ambitie om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Dan kun jij met ons meegroeien!

Stageplaatsen

40 uren per week

Kom jij bij ons stage lopen?

Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten die stage willen lopen op de afdeling Inkoop, Verkoop, Financiële afdeling of in het magazijn. Wij zijn op zoek naar stagiaires die een bijdrage willen leveren voor tevreden klanten.