Stageplaatsen

Stageplaatsen

Kom jij bij ons stage lopen?

Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten die stage willen lopen op de afdeling Inkoop, Verkoop, Financiële afdeling of in het magazijn. Wij zijn op zoek naar stagiaires die een bijdrage willen leveren voor tevreden klanten.


Inkoop (februari 2018 - HBO)

Opzoek naar een uitdagende stage? Bij Game World werk je mee op de afdeling Inkoop. Deze afdeling verzorgt het inkoopproces: van nieuwe leverancier tot binnenkomst van goederen en nazorg. Daarnaast krijg je tijd voor het uitvoeren van een opdracht die alles te maken heeft met supply chain optimalisatie. 


Logistiek (per april 2018 - MBO)

Het magazijn is verantwoordelijk voor de opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Ons magazijn biedt een goede leerschool voor studenten in de logistieke richting: van logistiek medewerker tot logistiek supervisor. Wij zijn op zoek naar iemand die wil groeien in het logistieke vak en niet bang is om de handjes uit de mouwen te steken. Het artikelbestand is divers, de aantallen groot en de omloopsnelheid is hoog. Zin in een uitdaging?


Stagiair Sales Support (voorjaar 2018)

Voor onze afdeling verkoop zijn wij per april/mei op zoek naar een stagiair(e). Je gaat werken in een klein team, waarbij je een spin-in-het-web bent met sales, inkoop en het magazijn. De taken bestaan uit het coördineren en ondersteunen van de inkoop- of verkoopprocessen. Ben jij een enthousiaste student, en wil je werken in een bedrijf waar genoeg kansen liggen? Laat dan je gegevens bij ons achter!


Opleiding en ervaring

 

Game World is een erkend leerbedrijf voor:

Commercieel medewerker (Niveau 3)

(Junior) accountmanager (Niveau 4)

Assistent-manager internationale handel (Niveau 4)

Financieel administratief medewerker (Niveau 3)

Bedrijfsadministrateur (Niveau 4)

Logistiek medewerker (Niveau 2)

Logistiek teamleider (Niveau 3)

Logistiek supervisor (Niveau 4)

Vestigingsmanager groothandel (Niveau 4)

Leidinggevende team/afdeling/project (Niveau 4)

Managementassistent/directiesecretaresse (Niveau 4)

Secretaresse (Niveau 3)


 

  Arbeidsvoorwaarden

   Ben jij een enthousiaste student, en wil je werken in een bedrijf waar genoeg mogelijkheden liggen? Dan nodigen wij je van harte uit om een motivatiebrief en C.V. te sturen naar officesupport@nextssc.nl t.a.v. Mevr. Marij Hurkmans of gebruik te maken van onderstaand formulier. Daarna kunnen we elkaar in een sollicitatiegesprek beter leren kennen.

    

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


   Persoonlijke gegevens
   Titel
   *
   *
   *
   *
   *
   *
   *