Over Game World

Historie

In 1992 is Game World gestart als postorderbedrijf, een jaar later al volgde een uitbreiding met een winkel en distributie in Rotterdam. In 1996 was de distributietak dermate gegroeid dat Game World heeft besloten om de retailtak te stoppen om de 'main focus' op de distributie te kunnen leggen.

In 1997 verhuist Game World naar een groter pand om zo haar uitgebreide klantenkring beter te kunnen bedienen. Tot deze klantenkring behoren nu ook de toonaangevende winkelketens en postorderbedrijven. In deze periode verzorgt Game World ook de exclusieve marketingactiviteiten en de distributie van Rayman.

Twee jaar later levert Game World aan ruim 500 detaillisten en videotheekhouders in de BeNeLux en verhuizen wij naar een nieuwe locatie aan de Industrieweg in Rotterdam.

In 2004 verhuizen we wederom naar een grotere locatie aan de Cornusbaan in Capelle aan den IJssel.

 

Wat doet Game World nu?

Inmiddels is Game World uitgegroeid tot de grootste totaalleverancier van Interactieve entertainment hard- en software in de BeNeLux. Game World is gespecialiseerd in de in- en verkoop van videogames en alles wat hieraan gerelateerd is. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor alle bekende merken en producten zoals Playstation, Xbox en Nintendo consoles en games van onder andere Electronic Arts, Activision, Ubi Soft en Bethesda.


Naast de rol van distributeur heeft Game World ook een rol als uitgever en brengen wij in de BeNeLux een aantal exclusieve accessoirelijnen, games en strategy guides op de markt.