E-commerce oplossingen

Om u te kunnen ondersteunen in het opbouwen en onderhouden van uw Webshop en/of uw inkoopproces te vereenvoudigen bied wij een aantal e-commerce oplossingen. 

Hieronder vind u een korte beschrijving van deze mogelijkheden.

 

Datakoppelingen

Speciaal voor onze klanten hebben wij een aantal datapakketten samengesteld waarmee wij ons assortiment beschikbaar maken voor u. Hierin word onderscheid gemaakt tussen een Basis Pakket en een Interactief Pakket.

Met het Basis Pakket krijgt u toegang tot het downloaden van onze basis datafeed met de basis gegevens van ons assortiment als artikelnummers, EAN's, platform en de standaard inkoopprijzen en consument adviesprijs. Deze datafeed word dagelijks ververst.

Naast het Basis Pakket kunnen wij u ook een Interactief Pakket aanbieden. Hiermee krijgt u toegang tot onze FTP server en kunt u een uitgebreide datafeed downloaden met alle aanwezige productinformatie en uw netto inkoopprijs. Daarnaast kunt u met dit pakket uw orders automatisch op onze FTP plaatsen en ontvangt u hierop onder andere uw orderbevestigingen, pakbonnen en backorderoverzichten.

 

Heeft u interesse in een van deze e-commerce oplossingen of heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord.

Zo kunt u ons bereiken

Game World B.V.
Cornusbaan 1
2908 KB Capelle a/d IJssel
Telefoon +31(0)10 - 298 38 38
Fax 010 - 437 38 22
E-mail info@gameworld.nl
Telefonische vragen?
Voor al uw vragen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van: 08:30 tot 17:00 uur