Over Ons

Met meer dan 25 jaar ervaring is Game World uw B2B leverancier voor producten van meer dan 700 verschillende merken in 10 verschillende productgroepen. Ons assortiment is de afgelopen jaren explosief gegroeid en deze groei zullen we blijven voortzetten.

Of u nou een retailer of etailer bent. Groot of klein. Bij Game World streven wij ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en het perfecte assortiment voor u aan te bieden. Mist u een merk in ons assortiment? Meld het ons en wij gaan ons best doen dit merk zo snel mogelijk toe te voegen aan ons assortiment. 

U kunt bij ons eenvoudig bestellen via onze website. Mocht u uw bestelprocessen willen automatiseren dan kunt u bij ons ook via EDI bestellen of middels FTP uploads. Tevens kunnen wij u voorzien van product feeds zodat u ons assortiment in uw webshop of ERP kunt importeren/koppelen.

De afgelopen jaren is ons bedrijf enorm gegroeid. Door uitbreiding van de activiteiten is er een nieuwe structuur opgezet waarbij Game World vanaf 2019 als business unit onder de Jeffcommerce Group valt.

Onze missie

Game World verbindt je met de wereld van merken.

Wij zijn een 'platform'-distributeur die retailers en etailers in staat stelt om hun toegang tot meer dan 1000 merken in verschillende productcategorieën te vereenvoudigen.

We zullen het juiste product vinden dat geschikt is voor uw bedrijf en we kunnen zelfs de merken waarnaar u op zoek bent naar ons assortiment toevoegen.

Het is onze 'Game' om een relatie te creëren die de omzet van onze klanten verhoogt en hun zakelijke doelstellingen realiseert.

Welcome to our World of brands!

Nog geen klant van Game World? Dan kunt u zich eenvoudig hier aanmelden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van uw online account om toegang te krijgen tot ons assortiment.  

9k=    Z